Події

Події

Один зимовий ранок поділив життя українців на До та Після. Почалася війна. Мільйони людей змушені були залишити домівки, щоб знайти безпечне місце та врятувати життя дітей. Так, через активні бойові дії в місті Суми, довелося евакуювати вихованців дитячого центру соціально-психологічної реабілітації за кордон до Австрії. Ці діти, які й так пережили багато лиха в житті, тепер стали свідками болю та розрухи, здригалися від гулу літаків, стрілянини, вибухів та сирен. 

Тепер вихованці закладу в безпеці, про них піклуються. Завдячуючи неймовірним зусиллям директора центру та допомозі благодійників і волонтерів, діти забезпечені всім необхідним. Австрія чудова країна, але серце дітей і дорослих залишилося в Україні. Кожен день вони моляться про  нашу перемогу і чекають повернення додому.

На жаль, на сьогодні немає механізму повернення дітей з евакуації та бракує державних коштів щодо цього. Виникла велика необхідність у благодійній допомозі щодо організації повернення вихованців закладу та їх супроводжуючих (разом 50 чоловік) на рідну землю до міста Суми.

Звертаємося до всіх небайдужих до дитячої долі людей з проханням про фінансову підтримку. Кожна гривня може допомогти!

 Рахунок благодійного фонду «Майбутнє разом»:

Реквізити в гривні

Реквізити в USD

Реквізити в EUR

Новини Центру

Вихованці закладу перебувають в евакуації. Австрія гостинно прийняла наших дітей. Навчання та дозвілля, екскурсії та різноманітні заходи – все, щоб захистити та допомогти. Всі безмежно вдячні нашим друзям, але серце сумує за домівкою.

Від початку червня Центр відновив прийом дітей в місті Суми. На даний час вікова категорія віхованців від 1 рік 7 місяців до 16 років. Перший місяць літа був перенасичений емоціями, переживаннями та подіями!