Як нам допомогти

Сумський центр соціально-психологічної реабілітації дітей області (Код ЄДРПОУ 38137002) підпорядковується Службі у справах дітей Сумської ОДА та фінансується з обласного бюджету. Рахунок для благодійних коштів відкритий у Державному казначейстсві України:

IBAN:UA368201720314231003301081846
ДКСУ у м. Києві
Код ЄДРПОУ 38137002
Не платник ПДВ

Вагомим внеском для створення матеріально-технічної бази з метою всебічного розвитку вихованців та їх ефективної соціально-психологічної реабілітації є благодійні внески небайдужих людей та спонсорська допомога.

На базі Сумського центру соціально-психологічної реабілітації дітей області у 2020 році створена Благодійна організація Благодійний фонд Сумщини «Майбутнє разом». Основною метою діяльності фонду є здійснення благодійної діяльності, шляхом надання допомоги всім категоріям осіб, які її потребують. Пріоритетним завданням є захист дітей, організація їх дозвілля та всебічний розвиток.

Для проведення літнього оздоровлення, за кошти Благодійного фонду, неподалік міста Суми було придбано земельну ділянку з будинком . Фонд також фінансував модернізацію побутових умов та будівельні роботи для створення необхідного рівня проживання та оздоровлення дітей.

Сьогодні кожен має унікальну можливість стати частиною команди, що допомагає дітям, які опинились в скадних життєвих обставинах, розкрити нові горизонти та впевнено крокувати у майбутнє.

Ми будемо вдячні за будь-яку допомогу.

Найчастіше наші вихованці потребують сучасного одягу, взуття, шкілного приладдя, матеріалів для творчості, спортивного інвентарю. Для проведення таборів потрібне туристичне приладдя.

Кошти можна перераховувати на нижче вказані рахунки:

Реквізити в гривні

Реквізити в USD

Реквізити в EUR